Bohemiskt med stil 

Örbäck lada är den perfekta platsen för ett lantligt bröllop. Innanför de faluröda väggarna öppnar sig ett sagolikt rum, med högt i tak och ett magiskt ljus som silar ner mellan bjälkarna. Här får 70 gäster plats att sitta vid de rustika borden. Här har vi med omsorg valt stolar, servis, linneservetter och dekorationer för att skapa en unik, ombonad och bohemisk miljö. Ladan är oisolerad och vi har ingen uppvärmning. Vi tar därför bokningar enbart från början av juni till slutet av augusti.

Långt till närmsta granne

Här kan ni festa ostört hela natten lång. Utanför breder hagen ut sig, där festen också kan fortgå.


Här har vi även gjort i ordning en vigselplats. Under en romantisk kärleksbåge kan vigseln ske med fårhagen och himlen som fond. För er som vill ha en kyrklig vigsel ligger Klockrike kyrka bara drygt en kilometer bort – kyrktornet avtecknar sig mot horisonten.


I närliggande Borensberg finns flera övernattningsmöjligheter för era gäster, och Motala respektive Linköping ligger endast 20 minuter bort.

Vad ingår? Ni bestämmer!

Det finns alla förutsättningar för att ni får er stora dag precis som ni vill. Vi kan erbjuda ett all inclusive-koncept eller om ni hellre vill ordna allt på egen hand så är ni självklart välkomna att bara hyra lokalen med bord, stolar och tillgång till kök. Kanske väljer ni några av våra tillägg, till exempel blomsterdekorationer, servis, dukning och personal.